Speeltoren Mario is net zoals vele andere speeltoestellen van kwaliteit verkrijgbaar op veel verschillende websites. Speeltoren Mario staat gegarandeerd voor veel speelplezier en is tevens van erg goede kwaliteit, waardoor deze erg lang mee gaat. De speeltoren van speeltoestel-koning.nl bestaat uit een speeltoren van FSC hout dat gegarandeerd staat voor jarenlang meegaan. Aan de speeltoren zit een glijbaan bevestigd. Voor deze glijbaan kan er worden gekozen uit verschillende kleuren, zoals blauw, geel, groen, rood en appelgroen. Ook is het mogelijk om de glijbaan te vervangen als deze kapot is of als u gewoon een nieuwe kleur glijbaan wilt. Tevens bevat speeltoren Mario een knopentouw waarmee kinderen kunnen ontdekken en hun motorische vaardigheden kunnen verbeteren. En voor de kinderen die graag spelen, zit er een telescoop op het speeltoestel waarmee de kinderen allerlei verhalen kunnen verzinnen.

Allerlei accessoires voor speeltoren Mario verkrijgbaar op 

Niet alleen zijn er op internet speeltoestellen zoals speeltoren Mario verkrijgbaar. Het merk SwingKing beschikt namelijk ook over verschillende andere speelaccessoires. Zo zijn er zandbakken te verkrijgen. Maar speeltoren Mario beschikt al over een zandbak en hier kunt u dan ook nog andere dingen aan toevoegen. Ook voor het monteren van het speeltoestel kunnen de benodigdheden geleverd worden. Zo zijn er op de website veel verschillende bevestigingsmaterialen te vinden. Zo vindt u er twee verschillende soorten grondankers. Deze grondankers hebben verschillende maten, waardoor ze voor elk speeltoestel en elke tuin geschikt zijn. Ook zijn er paalpunten verkrijgbaar. Hiermee is het mogelijk om speeltoestel zoals speeltoren Mario te plaatsen op een zachte bodem, zodat deze stevig is bevestigd.

De vele verschillende speeltoestellen

Op internet zijn er nog veel meer speeltoestellen te vinden dan alleen speeltoren Mario. Zo is er bijvoorbeeld speeltoestel Daan welke naast een glijbaan ook nog eens beschikt over twee schommels waarvan zelf de kleur gekozen kan worden. Ook is speeltoestel Bokito online te bestellen. Dit speeltoestel bevat geen glijbaan, maar is gemaakt voor de echte klauteraars. Het speeltoestel bestaat namelijk uit allerlei onderdelen, zoals een klimwand, een klimnet en een ladder. Voor elk spelend kind is er dus wel een leuk speeltoestel te vinden, zoals de leuke speeltoren Mario die gegarandeerd staat voor urenlang speelplezier.