In Eindhoven zijn diverse tuincentra te vinden. Denk hierbij aan bekende namen als Boerenbond en Praxis, maar ook aan minder bekende tuincentra. Wil je jouw tuin een grote make-over geven? Ga dan op zoek naar een tuincentrum Eindhoven bij jou in de buurt en koop hier alle spullen die je voor jouw make-over nodig hebt.

Wij hebben een overzicht samengesteld met alle tuincentra in Eindhoven. Door dit overzicht te bekijken, zie je direct welk tuincentrum bij jou in de buurt gevestigd is. En woon je net buiten Eindhoven? Dan kun je het overzicht ook raadplegen, want in het lijstje staan ook tuincentra in Son, Nuenen en Veldhoven.

Openingstijden en koopzondagen

Heb je een tuincentrum gevonden dat bij jou in de buurt gevestigd is? Rijd hier dan niet direct naartoe, maar controleer eerst de openingstijden van het betreffende tuincentrum Eindhoven. En wil je het tuincentrum op zondag bezoeken? Controleer dan of de winkel in kwestie een koopzondag heeft. Niet alle tuincentra zijn iedere week op zondag geopend, dus het is zeker goed om te achterhalen wat de volgende koopzondag van jouw tuincentrum is. Zo voorkom je dat je voor een gesloten deur komt te staan.